Bulgari reţinuţi la punctul de trecere a frontierei Negru Vodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulgarii au trecut graniţa ilegal
Bulgarii au trecut graniţa ilegal

Doi cetăţeni bulgari au ajuns, ieri seară, în arestul Poliţiei Judeţene după ce poliţiştii de frontieră au descoperit că cei doi aveau mandate de arestare. Ei erau căutaţi de un tribunal din Bulgaria pentru furt calificat şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Nikolay Zhikov Zhelyazkov (37 de ani) şi Deyan  Zhikov Zhelyazkov (38 de ani) au încercat să iasă din România  ilegal,  pe un câmp  din apropierea punctului de trecere a frontierei Negru Vodă. La verificarea actelor s-a descoperit că cei doi aveau mandate de arestare emise de tribunalul din Toshevo, Bulgaria. Cei doi au fost încarceraţi în arestul Poliţiei Judeţene şi urmează să li se judece extrădarea. Cei doi au recunoscut că au trecut frontiera cu un autoturism, pe care îl luaseră de la nişte călăuze.

Update: Alţi doi migranţi au fost prinşi în dimineaţa de 11 iunie, în jurul orei 6.30, în apropierea punctului de trecere a frontierei Ostrov. Cei doi nu aveau bagaje asupra lor şi vorbeau limba arabă. Poliţiştii au reuşit totuşi să stabilească că este vorba despre Chiba Karinciba (28 de ani) din Tunisia şi Teodor Goski (23 de ani) din Alergia. Cei doi au declarat că au trecut ilegal frontiera dintre Bulgaria şi România şi că intenţionau să ajungă în Germania. Cei doi au fost reţinuţi şi predaţi poliţiştilor bulgari.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite