Constanţa: Litoral 2009 / Bucătari de top gătesc mâine în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 /  Bucătari de top gătesc mâine în aer liber
Constanţa: Litoral 2009 / Bucătari de top gătesc mâine în aer liber

Spectacolul-concurs  de bucătărie internaţională şi autohtonă  „Hello Cusine“ este interactiv, cu degustare inclusă. Pe terasa Hotelului Savoy din Mamaia are loc, începând cu ora 18.30, primul eveniment de gătit în aer liber de la malul mării.

Organizatorii, TV Paprika şi Hello Events, promit surprize delicioase pentru gurmanzi, dar şi pentru cei care vor să vadă, pe viu, măiestria unor bucătari renumiţi. Spectatorii îşi vor putea da cu părerea despre reţete şi vor putea face sugestii. Participanţii vor învăţa şi cum să mănânce sănătos pentru a avea un corp mereu tânăr.

Ce se găteşte

Amfitrionul showului culinar este maestrul bucătar Horia Vîrlan, expert în mâncăruri mediteraneene, care poate fi văzut în emisiunea „Cireaşa de pe tort“ de la Prima TV. Adi Gaiu, care lucrează la restaurantul „Emir“ de la Hotelul Best Western Savoy, va dezvălui tainele meniurilor libaneze. Bucătăria sârbească şi cea autohtonă vor fi prezentate de către Milorad Milosevic, bucătar la restaurantul „Arena“.

Se dau note

„Evenimentul se desfăşoară în mare parte sub forma unui concurs, piperat cu momente distractive. La concurs participă cei trei bucătari. Fiecare va găti câte ceva, iar turiştii vor putea să deguste feluri de mâncare diferite, de la mediteraneene la sârbeşti şi libaneze“, a spus Diana Atănăsoaiei, PR manager la TV Paprika.

Cine participă şi gustă bucatele va da note bucătarilor, în funcţie de care va fi ales un câştigător.

Concursuri pentru turişti

După ce maeştrii bucătari vor încheia „duelul“ culinar, turiştii sunt invitaţi să arate ce ştiu să gătească. „Vor primi şi reţete, pe care vor trebui să le pună în practică. Câştigătorii vor primi cadouri tematice“, a adăugat Diana Atănăsoaiei.

Se filmează!

Întregul show culinar va fi înregistrat de o echipă de cameramani de la TV Paprika. Pelicula va fi difuzată ulterior printre emisiunile postului de televiziune de la Budapesta. „Promitem să organizăm astfel de evenimente interactive tot mai des”, a mai spus Diana Atănăsoaiei, PR manager la TV Paprika.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite