Bronz de mai pe litoral. Plajele au fost invadate de turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plajele din staţiunea Mamaia sunt pline de constănţeni şi turişti. Chiar dacă afară sunt 25 de grade Celsius, lumea se bucură la plajă de ultima zi a weekend-ului.

Şi-au adus prosopul de plajă, crema cu factor de protecţie, şi-au comandat o răcoritore şi se relaxează pe nisip. Plaja este plină în Mamaia la Malibu, Parc, Cleopatra, în zona Cazino şi la ieşirea din staţiune, înspre Năvodari.

Mai citiţi şi: Ţărmul mării, invadat de alge în Mamaia

Weekend de vară pe litoral. Turiştii fac baie şi se bronzează pe nisipul fierbinte

image

Câţiva constănţeni se bucură de bronzul de mai. Mai încolo, turiştii care nu se încumetă să facă baie în mare se relaxează la o partidă de fotbal pe nisip. Câteva domnişoare joacă voilei, iar părinţii care au copii mici îi supraveghează pe puştii care se joacă în nisip pe malul mării.

image

Sunt ultimele ore de plajă, pentru că de mâine ne întoarcem la muncă. Tot de mâine, meteorologii anunţă temperaturi în uşoară scădere, cuprinse între 19 şi 21 de grade Celsius.

image

Acum sunt 20 de grade la Mangalia, 22 la Năvodari, 24-25 în Mamaia şi 23de grade  la Constanţa. Temperatura apei mării nu depăşeşte 16 grade Celsius.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite