Branduri internaţionale, chiriaşi la Maritimo Shopping Center Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Immofinanz Group, investitorul de la Maritimo Shopping Center, mall-ul care se construieşte pe Bulevardul Aurel Vlaicu în apropiere de Metro I, anunţă că va aduce la Constanţa branduri internaționale.

Reprezentanţii investitorilor spun că retaileri internaționali de modă precum C&A, Inditex Group, New Yorker, dar şi operatorul Cinema City, lider pe piața de cinema în România şi Europa Centrală şi de Est, au decis să vină la Constanţa. Contractele recent semnate cu aceşti retaileri internaționali acoperă 12.000 de metri pătraţi din suprafața închiriabilă a centrului comercial. Inditex Group şi-a rezervat o suprafață totală de vânzare de 4.500 de metri pătraţi pentru cele şase branduri de modă cu care este prezent pe piața românească: Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, precum şi Massimo Dutti.

Cinema City, operatorul de cinematografe lider pe piața din România şi Europa Centrală va coordona un multiplex cu opt săli de cinema.

În Maritimo Shopping Center va fi deschis şi un hypermarket Auchan de 16.000 metri pătraţi şi aproape 130 de unități din toate domeniile: modă, sporturi, electronice, alimentație şi distracție.

Reprezentanţii Immofinanz Group spun că deschiderea mall-ului este planificată pentru toamna acestui an.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite