Box, lupte tătăreşti şi vedete pe alese, la "Euforia Eforiei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a "Zilelor oraşului Eforie", la iniţiativa primarului Ovidiu Brăiloiu, turate sub genericul "Euforia Eforiei". Maeştri de ceremonii au fost, aseară, DJ Project, Semnal M şi Azur.Astăzi, ca o

a "Zilelor oraşului Eforie", la iniţiativa primarului Ovidiu Brăiloiu, turate sub genericul "Euforia Eforiei". Maeştri de ceremonii au fost, aseară, DJ Project, Semnal M şi Azur.
Astăzi, ca o noutate absolută, pe aceeaşi plajă, turiştii sunt invitaţi la o gală de box, partea a doua a competiţiei fiind programată pe 14 august, pe plaja Belona, din Eforie Nord. Pe nisipul de la Splendid Beach, de la orele 20,30, microfonul va aparţine celor de la 3rei Sud-Est, lui Adrian Enache şi trupei N&D. Tot astăzi, dar de la orele 16,00, pe plaja Belona, din Eforie Nord, au loc "Lupte tătăreşti", iar campionii ediţiei vor avea parte nu numai de aplauze şi bliţurile fanilor, dar şi de premii-surpriză din partea organizatorilor. Mâine, scena Teatrului de vară din Eforie Nord va trepida sub ritmurile Semnal M, Azur, Adrian Enache, N&D, Florentina Suciu şi Ansamblului Folcloric "Româncuţa", din Cumpăna. Ziua de 15 august este rezervată, pe plaja Belona, în premieră, concursurilor nautice. Nota bene: intrarea până pe 15 august, ultima zi a festivalului, este liberă, iar la finele fiecărei seri, cerul va exploda sub jerbele focului de artificii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite