Constanta: Botez întrerupt cu pistoale şi bâte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Botez întrerupt cu pistoale şi bâte
Constanta: Botez întrerupt cu pistoale şi bâte

Patronul bijuteriei din Năvodari jefuite, la sfârşitul săptămânii trecute, a încercat să îşi facă singur dreptate. La două zile după ce a ajuns la poliţie în ipostaza de victimă, bărbatul a călcat iar pragul oamenilor legii, de această dată însă în calitate de agresor. Citiţi şi: Constanta: Jaf armat la un magazin de bijuterii din Năvodari

Scandal de proporţii la un botez din localitatea Năvodari. La faţa locului, anchetatorii au dat peste Tiryaki Aidîn, patronul magazinului de bijuterii jefuit de doi mascaţi vineri după amiază. „Împreună cu încă două persoane, bărbatul s-a dus la o familie din Năvodari de etnie rromă unde era organizat un botez. Aici a scos pistolul cu aer comprimat şi a început să îi ameninţe pe cei care erau la petrecere. În răspuns, aceştia s-au înarmat cu tot ce le-a căzut în mână. Din fericire, am ajuns la timp, iar incidentul nu a escaladat. Cei implicaţi în acest incident au fost duşi la post unde au fost amendaţi“, a declarat şeful Poliţiei Năvodari, Mihail Tănăselea.

Tiryaki Aidîn (43 de ani) a fost însoţit de fiul lui, Aidîn Paul (21 de ani) şi Cristian Fieraru (32 de ani). De cealaltă parte a baricadei s-au aflat Asan Mustafa (30 de ani), Amet Mustafa (33 de ani), Iaşar Mustafa (36 de ani), Demis Mustafa (de 21 de ani) şi Demir Mustafa (20 de ani).

Tiryaki Aidîn este cercetat acum de poliţişti pentru uz de armă, având în vedere că deşi avea permis nu a folosit pistolul în legitimă apărare.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de astăzi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite