Constanta: Litoral 2009/ Mr. Boombastic a incendiat atmosfera din Bamboo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Litoral 2009/ Mr. Boombastic a incendiat atmosfera din Bamboo
Constanta: Litoral 2009/ Mr. Boombastic a incendiat atmosfera din Bamboo

De la petrecere n-au lipsit nici vedetele autohtone, precum Cătălin Botezatu, Loredana Groza, Sorin (ex- Akcent), Cream, Răzvan Ciobanu şi mulţi alţii. Astăzi, Shaggy va cânta în Club Gossip din Costineşti.

Show-ul oferit azi-noapte de Shaggy a incendiat publicul, majoritatea persoanelor din club fredonând şi dansând pe melodiile domnului Boombastic.

Deşi au trecut ani buni de la consacrarea sa, Shaggy a demonstrat că „he’s still got it“, iar atmosfera pe care a reuşit să o facă în jurul lui este de nedescris.

Foarte aproape de scena pe care artistul împreună cu trupa sa evolua, s-au aflat o mulţime de tineri, isterizaţi probabil de la prea multe licori ale lui Bahus şi care au confundat şerveţelele de pe mese cu confetti, ba chiar solicitând ospătarilor cât mai multe pentru a le putea arunca în aer şi pentru a se amuza.

Noapte incendiară

Vedeta şi-a făcut apariţia pe scenă după ora 02.00. A cântat multe dintre hiturile sale (It wasn’t me, Carolina, Angel, Mr. Boombastic, Sexy lady, Bonafide Girl ) iar publicul l-a acompaniat, ştiind aproape toate versurile.

Pe ici - colo existau domnişoare care încercau să-l atingă măcar cu un deget dacă nu mai mult şi care dansau cât mai lasciv lipite de scena pe care cânta Shaggy.

Zece ani de muzică

Shaggy s-a lansat pe piaţa muzicală internaţională în urmă cu peste zece ani cu piesa „Oh Carolina“, iar primul său material reggae dance-hall s-a clasat pe primul loc în toate topurile. Piesa care a făcut însă furori în toată lumea este „Boombastic“, un adevărat succes mondial.

Pentru show-ul de la Constanţa a venit însoţit de 15 persoane, care l-au acompaniat pe tot parcursul concertului din Bamboo şi care-l vor însoţi şi în seara aceasta în club Gossip din Costineşti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite