Boom turistic, cu fulgere şi tunete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna iulie a început cu un adevărat boom turistic. Drumurile spre mare au fost atât de aglomerate, încât s-a circulat chiar bară la bară. Mamaia şi-a reluat locul în top, cu peste 2.000 de

Luna iulie a început cu un adevărat boom turistic. Drumurile spre mare au fost atât de aglomerate, încât s-a circulat chiar bară la bară. Mamaia şi-a reluat locul în top, cu peste 2.000 de turişti şi plaje, baruri, terase şi discoteci pline. Nemulţumiţi sunt turiştii "pe cearceaf".
Noii concesionari au umplut nisipul cu sute de şezlonguri şi umbrele, numai că cei care nu-şi pot răsfăţa familia cu un plus de confort sunt mutaţi de colo-colo. Dincolo de ultimul şezlong. Rămâne, mai accesibilă, zona Perla-Parc, neamenajată încă. Continuă să fie în top Costineştiul şi Eforie şi urcă promiţător Neptun-Olimp, Jupiter, Saturn-Mangalia.
Bătea chiar un vânt de aşteptată relansare în Venus şi Cap Aurora. Ca de obicei, la sfârşit de săptămână, la Vama Veche şi 2 Mai, turismul la cort şi particulari a dat pe dinafară, cu bere cât cuprinde şi decibeli îndrăciţi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite