Constanţa: Biblioteca Adevărul în dublu exemplar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Biblioteca Adevărul în dublu exemplar
Constanţa: Biblioteca Adevărul în dublu exemplar

Volumele din Biblioteca  Adevărul „100 de cărţi pe care trebuie să le ai“ se regăsesc în dublu exemplar în casa soţilor Marius şi Anca Palade, din Năvodari. Ei pregătesc biblioteca pentru fiica lor, Iris, care are doar un an şi patru luni.

„Le-am cumpărat în dublu exemplar: una pentru noi, să rămână în casă, şi alta pentru copil. Sunt cărţi de care va avea nevoie la şcoală, sunt foarte utile“, spun Marius şi Anca Palade. 

Tinerii au aflat despre Biblioteca Adevărul din reclamele difuzate la televizor. Primele volume le-au cumpărat de la chioşcurile de ziare. „Mă trezeam dis-de-dimineaţă şi plecam în căutarea cărţii. Apoi am aflat de abonament. E mult mai comod aşa, pentru că suntem siguri că primim cărţile“, spune Marius Palade.

Anca Palade e profesoară de limba engleză, aşa că a examinat imediat cărţile. Pe multe dintre ele le citise în timpul studenţiei. „Traducerile sunt foarte bune. Sunt cărţi de care am avut nevoie în facultate şi pe care le-am găsit foarte greu. Oricum, preţul cărţilor este foarte bun. Aşa ceva nu găseşti peste tot. Este o oportunitate, într-adevăr“, spune Anca.

Cărţile Adevărul sunt aşezate frumos în biblioteca soţilor Palade. Joi, pe raftul bibliotecii va fi aşezat volumul 50, în dublu exemplar. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite