FOTO şi VIDEO Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu s-au bătut cu perne de Valentine’ Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Îndrăgostiţilor, Dan Capatos şi asistentele sale Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu au dat startul bătăliei cu perne în City Park Mall din Constanţa.

În lipsa unui iubit în viaţa de zi cu zi, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu au ales să petreacă Valentine' Day alături de cuplurile de îndrăgostiţi de la malul mării.

Oamenii au renunţat la cumpăraturi în favoarea unei bătăii cu perne

image

Şi-au luat câte o pernă şi au început să arunce în amorezii prezenţi în mall. Sute de îndrăgostiţi de la malul mării s-au alăturat show-ului PufStock şi s-au pozat cu vedetele Antenei 1 în timpul bătăliei cu puf, care a durat aproximativ 10 minute.

Tinerii prezenţi în mall s-au bucurat de petrecerea cu perne

image

„Am venit să mă distrez alături de colegii de liceu. Iubesc, sunt iubită, dar, cu toate acestea, sunt singură de Ziua Îndrăgostiţilor, Radu fiind din alt oraş. M-am distraţi totuşi. M-am umplut de puf“, a spus Elena Mădălina Buciuc (17 ani).

Distracţia cu puerne a durat 10 minute

image

La finalul bătăliei, asistentele lui Capatos au extras din tombola iubirii câştigătorul premiului de 10.000 de lei. Mihaela Andrei (32 de ani) a fost fericita câştigătoare.

Vedetele s-au bătut cu perne

image

„Marea mea iubire este fiul meu de şase ani, Răzvan Cristian. Probabil că-i voi cumpăra multe jucării", a declarat Mihaela Andrei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite