Constanta: Bebeluşul care a fost aruncat de mamă la gunoi s-a născut viu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Bebeluşul care a fost aruncat de mamă la gunoi s-a născut viu
Constanta: Bebeluşul care a fost aruncat de mamă la gunoi s-a născut viu

Medicii legişti au stabilit că nou-născutul a murit după ce a fost adus pe lume de femeia care acum este căutată de poliţie. Mai mult, copilul prezenta şi traumatisme. Citeşte: Constanţa: Mamă căutată de poliţie, după ce şi-a aruncat bebeluşul la ghenă

Cazul fetiţei descoperite moartă în urmă cu două zile într-o ghenă de gunoi din zona CET rămâne cu multe necunoscut. Legiştii au efectuat necropsia şi singura care poate da lămuriri anchetatorilor este mama care este căutată în continuare de anchetatori.

 „Nou-născutul a murit după naştere şi au fost descoperite şi câteva traumatisme care i-ar fi putut provoca moartea“, a declarat, astăzi, şeful Serviciului de Medicină Legală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Marius Popa.

Medicii legişti aşteaptă şi rezultatele finale de laborator pentru a stabili cu exactitate cauza necesului. Ancheta poliţiştilor înaintează greu, iar una dintre ipoteze ar fi că mama este din rândul persoanelor fără adăpost.

„E destul de greu să fie găsită pentru că deşi putem obţine ADN-ul copilului nu avem cu ce să-l comparăm“, a spus şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, subinspector Radu Croitoru.

Ancheta este continuată de criminalişti care o caută pe femeia care şi-a abandonat copilului în ghena de gunoi şi care va fi acuzată de puncucidere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite