Constanta: Bătrână ucisă de mustul aflat la fermentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Bătrână ucisă de mustul aflat la fermentat
Constanta: Bătrână ucisă de mustul aflat la fermentat

Femeia nu a mai putut fi salvată, iar soţul ei a fost transportat la Spitalul Judeţean în stare gravă şi a fost internat în secţia de terapie intensivă unde este ţinut sub observaţie medicală.

Poliţiştii din localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu au fost sesizaţi, aseară, în jurul orei 18.00, prin Serviciul de Urgenţă 112 că două persoane au căzut în beci şi nu mai pot ieşi.

Echipajul care s-a deplasat la locuinţa indicată telefonic a descoperit două persoane aflate în stare de inconştienţă. Ion Damian (77 de ani) şi Alexandra Damian (71 de ani) se aflau în beciul casei pentru a verifica damigenele cu vin  si din cauza vaporilor de alcool provocaţi de fermentaţia vinului, au leşinat.

În urma intervenţiei medicilor de la SMURD, bărbatul a fost resuscitat şi stabilizat cardio-respirator fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa unde a rămas internat în secţia de terapie intensivă în stare de comă.

Femeia nu a mai putut fi salvată de medicii care au declarat decesul acesteia. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.



Vom reveni cu amănunte.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite