Bătaie cu lopeţi în centrul Constanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geamurile autoturismului au fost distruse în timpul scandalului
Geamurile autoturismului au fost distruse în timpul scandalului

Două grupuri de bărbaţi s-au bătut în centrul Constanţei. Indivizii s-au lovit reciproc şi şi-au devastat autoturismele, apoi au fugit.

Update: Poliţiştii au spus că altercaţia s-a produs între două grupuri de persoane care s-au luat la ceartă dintr-un motiv banal. Familiile care s-au bătut locuiesc în zonă şi se cunosc de mai mult timp. În urma bătaii, un singur rănit a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, având o rană superficială. Poliţiştii nu au primit, până la acest moment nici o reclamaţie, însă participanţii la scandal riscă să fie puşi sub învinuire pentru tulburarea liniştii publice şi distrugere.

image

Altercaţie petrecută în urmă cu puţin timp pe bulevardul Mamaia din Constanţa. Două grupuri de bărbaţi s-au bătut în centrul oraşului. Martorii au spus că scandalagii au coborât din două autoturisme, o Dacie papuc galbenă şi un Renault bleumarin, s-au certat, s-au lovit şi în cele din urmă şi-au devastat reciproc maşinile cu nişte cazmale, scoase din portbagaj. După altercaţie agresorii au fugit abandonând maşinile.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite