Constanta: Mazăre: „Băsescu este Satana pentru poporul român“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Mazăre: „Băsescu este Satana pentru poporul român“
Constanta: Mazăre: „Băsescu este Satana pentru poporul român“

Prezent în parcul Tăbăcărie din Constanța pentru a felicita persoanele de vârsta a treia cu ocazia Zilei Pensionarilor, primarul Constanței, Radu Mazăre nu s-a putut abține de la declarații politice pe marginea destrămării alianței dintre PSD și PD-L

Întrebat dacă va mai fi posibilă o alianță între cele două partide, primarul a declarat că atâta vreme cât Traian Băsescu se află la conducerea partidului, nu există nicio posibilitate de refacerea a legăturilor politice. „Băsescu este un element distructiv, este Satana pentru poporul român“, a declarat Mazăre.

Edilul a dat vina tot pe președintele Băsescu pentru criza pe care România o traversează în această perioadă. „El se alimentează din crize și din scandaluri. Alegerile sunt peste o lună și jumătate, iar în mintea lui își spune că va câștiga călărind o criză a țării. PSD a fost maleabil în toate cele nouă luni de guvernare, dar ca să schimbi un ministru pentru niște motive puerile pentru că ți-ai făcut calcule care au cu totul alt substrat, nu este în regulă“, a mai declarat Radu Mazăre. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite