Bărbat din Mangalia, dispărut de 16 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin-Liviu Solom (34 de ani) a dispărut de acasă la începutul lunii.  Rudele bărbatului au ajuns în pragul disperarării, mai ales că tânărul are un handicap şi nu se descurcă singur.

Valentin-Liviu Solom a dispărut din Mangalia în prima zi a lunii noiembrie. A plecat să cumpere pâine şi ţigări la un magazin din apropierea gării. Pe drumul dintre magazin şi apartamentul în care locuia cu bunica sa, bărbatul a dispărut.

De mai bine de două săptămâni, rudele îl caută disperate pe tânărul din Mangalia.

„Nu-mi pot explica ce s-a întâmplat, el mergea mereu la magazin, dar se întorcea. Nu a mai dispărut până acum de acasă“, povesteşte cu lacrimi în ochi Luminiţa Florentina Crupă, sora bărbatului.



A venit din Bucureşti pentru a-şi căuta fratele şi a colindat Mangalia, dar şi staţiunile din jurul municipiului. „Sunt disperată, nu ştiu pe unde să îl mai caut. Întreb pe toată lumea dacă l-a văzut“, spune sora lui Valentin-Liviu Solom.

Sora mangaliotului şi-a căutat fratele la toate spitalele din judeţ. „Am încercat să dau de el la spitalul din Palazu şi la centrele din Techirgiol sau Negru Vodă. Am încercat şi la unităţile judeţene, dar nu l-am găsit“, mai spune Luminiţa Florentina Crupă.

Femeia l-a căutat ieri chiar şi pe plaja din Vama Veche şi a întrebat cei câţiva oameni întâlniţi în cale dacă îl recunosc pe dispărut din fotografii.

Rudele spun că bărbatul suferă de un retard mintal şi de tetrapareză spastică. „Se deplasează foarte greu. Când a plecat la magazin, Valentin purta haine de culoare verde“, a completat Luminiţa Florentina Crupă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite