Bărbat reţinut după ce a provocat un scandal în urma căruia un poliţist a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost reţinut pentru ultraj, loviri şi alte violenţe după ce a provocat un scandal într-o comună din judeţul Constanţa, în urma căruia un poliţist a fost rănit la braţ de un geam spart de scandalagiu, agentul fiind supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală Constanţa au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 38 ani, din Cumpăna, că soţul său în vârstă de 34 de ani a agresat-o fizic şi verbal, fapt pentru care a fost nevoită să părăsească locuinţa, împreună cu cei doi copii.

Astfel, o patrulă formată dintr-un poliţist al Secţiei 1 Rurală Constanţa şi un poliţist local s-a deplasat la faţa locului pentru a aplana conflictul, constatând că bărbatul respectiv, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, era necooperant. El s-a purtat violent cu poliţiştii, aducându-le injurii şi ameninţându-i, concomitent cu aruncarea de diverse obiecte către aceştia.

În aceste condiţii, a fost solicitat sprijinul unui al treilea poliţist care în acel moment îşi desfăşura activitatea în cadrul Postului de Poliţie Cumpăna.

Bărbatul a continuat să se comporte agresiv, ameninţând-o cu moartea pe soţie pentru că a solicitat intervenţia oamenilor legii.

Întrucât bărbatul se încuiase în casă şi stătea în dreptul unei ferestre deschise, poliţistul venit în sprijinul colegilor a încercat sa îl imobilizeze, moment în care agresorul a trântit cu putere fereastra care s-a spart, cioburile provocându-i subofiţerului leziuni grave la braţ.

Poliţistul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Ulterior, omul legii a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii amănunţite, unde a rămas internat.

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că este necesară reexaminarea medico-legală a acestuia sub aspectul unei posibile infirmităţi, în urma agresiunii fiind secţionat complet şi nervul median al braţului drept.

Agresorul a fost reţinut pentru ultraj, loviri şi alte violenţe, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite