Constanta: Tabăra Babadag a fost redată tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Tabăra Babadag a fost redată tinerilor
Constanta: Tabăra Babadag a fost redată tinerilor

Tabăra din oraşul tulcean Babadag a primit sâmbătă seara primii oaspeţi, după o pauză de cinci ani cât a lipsit din circuitul turistic.În momentul de faţă, unitatea oferă 50 de locuri în camere de două până la şase locuri, preţul unei nopţi de cazare fiind de 35 de lei de persoană.

Din anul 2003, tabăra nu a mai avut autorizaţie sanitară de funcţionare, iar un an mai târziu a fost închisă de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a fi supusă unor lucrări de amenajare.

Banii au sosit abia în acest an, iar din luna iunie şi până în prezent, pentru reamenajarea unităţii au fost investiţi 470.000 de lei.

Tabăra a fost modernizată, condiţiile de cazare fiind deosebite. De asemenea, unitatea dispune şi de un centru informatic conectat la Internet.

Lucrările de amenajare vor continua anul viitor, întrucât în tabără sunt incluse şi alte spaţii care nu au putut fi modernizate din cauza lipsei fondurilor necesare.

 Primii oaspeţi au sosit deja. Este vorba de un grup de tineri care participă la un curs de scriere de proiecte.

Sejururi pentru sărbătorile de iarnă


În momentul de faţă, unitatea oferă 50 de locuri în camere de două până la şase locuri, preţul unei nopţi de cazare fiind de 35 de lei de persoană. Pentru sărbătorile de iarnă au fost gândite sejururi de 300 până la 650 de lei, incluzând şi noaptea de Revelion. Preţul unui sejur este format din cazare şi masă pentru 6 zile.

Ministerul Tineretului şi Sportului anunţă că perioadele disponibile sunt 19 - 30 decembrie 2009 sau 31 decembrie 2009 - 3 ianuarie 2010.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite