BCR Tenis Partener Platinum - Cupa DPD a deschis seria evenimentelor sportive din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la Tenis Club Idu din Mamaia a fost dat startul competiţiei „BCR Tenis Partener Platinum - Cupa DPD“, prima mare competiţie a tenisului pentru amatori în anul 2011. Evenimentul se va desfăşura până la 29 mai.

Cei peste 150 de jucători înscrişi în competiţie, pe toate tablourile din concurs, vor juca pe cele 7 terenuri puse la dispoziţie de Tenis Club Idu. Copiii cu vârste de până în 10 ani se vor întrece în turneul care le este dedicat: BCR Tenis10.

BCR Tenis Partner reia seria turneelor Platinum, iniţiată anul trecut. Primul eveniment este organizat la Mamaia, în perioada 26 - 29 mai, Cluj-Napoca: 23 - 26 iunie, Arad: 28 - 31 iulie şi Bucureşti: 8 - 11 septembrie.

„Turneul Platinum 2011 vine şi cu noutăţi în acest an: o întreagă gamă de activităţi asociate tenisului: un miniturneu de tenis de masă, jocuri de plajă şi DJ Player's Party“, a declarat Cătălin Mocuţa, preşedinte MPG, unul dintre organizatori.

Programul competiţiei:

Vineri, 27 mai

- Jucătorii şi invitaţii lor sunt aşteptaţi să participe la jocuri distractive şi la testarea celor mai noi şi performante echipamente de tenis, în cadrul Wilson Fun Zone. Pot continua distracţia pe plaja hotelului Vega, la Vega Beach Sport;
- Wilson Fun Zone - ora 14.00;
- Vega Beach Sport - 16.00.

Sâmbătă, 28 mai

- Cei care au ieşit de pe tablourile de joc ale Cupei DPD pot intra într-un alt concurs de tenis de masă.
- Turneu de tenis de masă - ora 10.00.

Duminică, 29 mai

- Copiii cu vârste până în 10 ani vor descoperi tenisul uşor, distractiv şi sănătos, în cadrul competiţiei BCR Tenis10, Cupa Erste Asset Management. Evenimentul, integrat în proiectul mai amplu Tenis10, va fi completat de numeroasele surprize pregătite de organizatori şi sponsori atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite