Constanţa: CAMPANIE: Autovehiculele îşi fac de cap pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: CAMPANIE: Autovehiculele îşi fac de cap pe plajă
Constanţa: CAMPANIE: Autovehiculele îşi fac de cap pe plajă

Campania ziarului Adevărul de Seară „Să scoatem maşinile şmecherilor de pe plajă“ a avut un efect imediat, dar, din păcate, numai în rândul turiştilor, ceva mai respectuoşi faţă de reguli.

Angajaţii hotelierilor care administrează plaje sau agenţii economici care desfăşoară diferite activităţi pe litoral ignoră frecvent avertismentele Direcţia Dobrogea Litoral Apele Române (DADL) cu privire la interdicţia de a intra pe plajă cu autovehicule. În zona Bicaz - Vega, ziua în amiaza mare, angajaţii hotelierilor din zonă adună gunoaiele din tomberoane şi le încarcă în ATV-uri cu remorcă, făcând slalom printre cearşafurile turiştilor.

Cu maşina de teren printre turişti

O situaţie similară s-a petrecut şi în zona Cazino, din Mamaia, unde un agent economic s-a gândit să răspundă cererii de agrement a turiştilor aducând mai multe ambarcaţiuni la punctul de lucru. Atât de interesat de aspectul financiar al cererii a fost încât a intrat cu maşina de teren cu remorcă direct pe plajă, la orele orele amiezei. Omul a pătruns pe nisip chiar pe lângă un panou de avertisment prin care i se aducea la cunoştinţă că gestul său este interzis. L-a ignorat!


Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite