Constanţa: Trafic rutier intens spre litoral pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Trafic rutier intens spre litoral pe Autostrada Soarelui
Constanţa: Trafic rutier intens spre litoral pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, la această oră, pe Autostrada Soarelui traficul rutier este intens pe sensul spre litoral.

În zona Feteşti, înainte de staţia de taxare de pe podul Feteşti - Cernavodă, s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ patru kilometri.
 
Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteză, pe autostradă, să încetinească în timp util, pentru a se evita coliziunile în lanţ.

Rute ocolitoare

Pentru cei care vor să evite aglomeraţia de la ieşirea de pe Autostrada Soarelui spre Cernavodă, Poliţia recomandă următoarele rute alternative:

DN 2 Bucureşti - Urziceni şi, în continuare, DN 2A Slobozia - Hârşova - Constanţa sau Autostrada A 2 Bucureşti - Lehliu, apoi DN 3 Lehliu - Călăraşi, trecerea Dunării cu bacul şi, în continuare, Ostrov - Adamclisi - Cobadin - Basarabi - Constanţa.

Dar nici aceste rute nu sunt scutite de cheltuieli suplimentare. Pe lângă consumul de combustibil, mai este Podul de la Giurgeni, unde pentru un autoturism se plătesc 8 lei. De asemenea, trecerea cu bacul pe la Ostrov se plăteşte cu 25 de lei pentru fiecare autoturism.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite