Autobuzul care transporta angajații Penitenciarului Poarta Albă, implicat într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii efectuează cercetări
Polițiștii efectuează cercetări

Accidentul a avut loc marți dimineață, în jurul orei 7.15, la Valu lui Traian. Un copil a fost la un pas de a-și găsi sfârșitul sub roțile autobuzului.  

Reprezentanții Penitenciarului spun că șoferul a redus viteza de mers, Înaintea trecerii de pietoni, pentru a prelua cadre ale unităţii, iar un copil aflat pe trotuarul înzăpezit , în dreptul trecerii de pietoni, a alunecat și a căzut pe partea carosabilă. Pentru a evita lovirea copilului, șoferul autobuzului a virat spre stânga și a frânat brusc.  

Copilul nu a fost rănit. Șoferului i-a fost întocmit proces-verbal de contravenție pentru neacordarea priorităţii la trecerea de pietoni. El a rămas fără permis pentru o perioadă de 30 de zile.

„Conducerea penitenciarului va lua măsuri pentru prevenirea pe viitor a unor astfel de incidente, prin reinstruirea personalului care deservește miloacele de transport ale unităţii, în sensul reducerii vitezei de deplasare în zona localităţilor și acordării unei atenții sporite în desfăşurarea traficului pe drumurile publice”, a declarat inspectorul principal Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite