Constanţa: Autobuzul 102 îşi va relua traseul pe strada Zorelelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul pentru Resurse Civice şi locuitorii din cartierul Faleză Nord au obţinut reintroducerea vechiului traseu al liniei 102. Din primăvara acestui an, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa a schimbat traseul autobuzului de pe linia 102.

Noul traseu este pe ruta zona Industrială - Pescărie, în loc să întoarcă în capătul străzii Zorelelor. „Au fost strânse şi apoi depuse la primărie peste 200 de semnături din partea locuitorilor din zonă, care şi-au susţinut demersul prin scrisori adresate primarului Radu Mazăre, prin care fac apel la reintroducerea vechiului traseu, întrucât sunt multe persoane vârstnice, inclusiv locatari ai Căminului pentru persoane vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanţe lungi pentru a ajunge la staţiile de transport în comun“, a declarat Cosmin Bârzan, preşedintele Centrului de Resurse Civice Constanţa.

Petiţia este semnată de locatarii blocurilor membre Asociaţiilor de proprietari nr. 333, 751, 766, FZ11, FZ11A sc. A, FZ11A sc. B, FZ13B sc. A, FZ13b sc. B, FZ14 sc. A, FZ14 sc. B. Data de la care va fi reintrodus traseul urmează să fie stabilit de conducerea RATC.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite