Au venit la mare cu rezervă de droguri la ei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii veniţi pe litoral pentru minivacanţa de 1 Mai au crezut că petrecerile organizate de către operatori nu vor fi suficiente, aşa că şi-au luat cu ei ceva stimulente pentru distracţie. Ghinionul lor! Poliţia a fost pe fază!

Azi-noapte, în jurul orei 00.30, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au făcut o razie peintre tinerii petrecăreţi sosiţi pe întreg litoralul românesc. În zona de Nord a staţiunii Mamaia au fost prinşi în flagrant doi tineri de 21 de ani, din Bucureşti, care aveau asupra lor 2 grame de cannabis. „Pentru consum propriu!“, au spus ei oamenilor legii.

O oră mai târziu, tot în Mamaia, alţi aproape 10 tineri din Argeş, Bucureşti, şi Brăila, au rămas fără cannabisul şi haşişul pe care îl aveau la ei. Acum sunt cercetaţi în libertate pentru deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu.

În atenţia aomenilor legii a intrat şi un punct mobil pentru comercializarea produselor etnobotanice asupra căruia planează suspiciunea cu privire la legalitatea autorizării. Până la definitivarea anchetei, au fost confiscate 78 plicuri cu substanţe halucinogene, ce urmează a fi analizate în cadrul Laboratorului de Analize şi Profil al Drogurilor din cadrul BCCO Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite