Au început înscrierile pentru Festivalul Steaua Dunării de la Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înscrierile la Steaua Dunării se pot face până la 27 octombrie
Înscrierile la Steaua Dunării se pot face până la 27 octombrie

La începutul lunii noiembrie, la Cernavodă, va începe Festivalul de muzică uşoară pentru copii Steaua Dunării, ajuns deja la ediţia a III-a.

Festivalul îşi propune să promoveze muzica uşoară românească de calitate şi să descopere talente interpretative din rândul copiilor şi tinerilor.
La concursul de interpretare Steaua Dunării pot participa copii şi tineri interpreţi cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani.

Înscrierea se va face pe bază de cerere, copie după certificatul de naştere sau buletin, însoţite de un CD cuprinzând 2 piese româneşti (pozitive), un CV şi o fotografie.

Documentele pot fi trimite pe adresa Primăriei Cernavodă (strada Ovidiu, nr. 11), pe adresele de e-mail: primaria.cernavoda@yahoo.com, primaria@cernavoda.ro sau se pot depune direct la sediul primăriei, până la data de 27 octombrie.

Festivalul Steaua Dunării se va desfăşura pe parcursul a două zile (6 - 7 noiembrie) în sala Casei de Cultură ID Chirescu din localitate. Premiile şi trofeul Steaua Dunării vor fi oferite de Primăria Cernavodă şi vor consta în bani şi plachete.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite