VIDEO Au furat peste 80.000 de ţigări din Zona Liberă a Portului Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Constanţa sunt suspectaţi că au pătruns prin efracţie într-un depozit din Zona Liberă Agigea şi că au furat peste 80.000 de ţigări.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa l-au depistat pe Dumitru Duţă (23 de ani), în apropierea porţii pietonale a Portului Constanţa Sud Agigea, cu peste 31.000 de ţigări netimbrate.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au indicii că în nopţile de 4 spre 5 şi 5 spre 6 martie Duţă şi cu Gabriel Potlog (27 de ani) au pătruns prin efracţie în magazia 224 a Zonei Libere Agigea, unde unde au furat ţigări. Ulterior, ei le-au transportat în afara portului.

În arest pentru 20 de zile

Poliţiştii au mai găsit în apropierea magaziei sparte 44.800 de ţigări netimbrate. În urma extinderii cercetărilor, la locuinţa lui Dumitru Duţă poliţiştii au găsit alte 5.120 de ţigări netimbrate.

În total, poliţiştii au confiscat 81.520 de ţigări. Suspecţii s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă şi furt calificat şi au fost arestaţi pentru 20 de zile în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite