Atac la primar! Asociaţia „Constanţa fără Mazăre“: „Este un exemplu rău pentru copiii noştri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţie fără precedent pentru România: constănţenii din cinci cartiere şi-au unit forţele pentru a pune bazele Asociaţiei „Constanţa fără Mazăre“, grup ce-şi propune să facă tot posibilul pentru a  „elibera“ oraşul de actualul primar, Radu Mazăre.

„A venit vremea să ne unim şi să tragem un semnal de alarmă.Suntem un grup de cetăţeni din Cartierele Poarta 6, KM.5, KM4.5,CET şi Medeea,oameni care doresc sa porneasca o campanie paşnică, prin care să obţinem eliberarea oraşului Constanţa de această molimă care se numeşte Mazăre“, se arată într-un comunicat de presă remis de asociaţie.

„Acest tânăr s-a transformat într-un mic dictator. A uitat să muncească, biroul lui este ziua pe plajă şi noaptea prin cluburi. Ne râde în nas seară de seară la televizor , înconjurat de femei uşoare, cu privirea pierdută şi înceţoşată de diverse fumuri şi alcool. Un exemplu rău pentru copiii noştri, care încet încet, încep să creadă ca aşa este normal să se comporte primarul celui de al doilea oraş al ţării“, spun membrii asociaţiei.

Acuze grave

Vrem şi noi un un primar cu onoare, cu bun simţ şi muncitor. Exemplul cel mai bun este dat de primarul Sibiului, Klaus Werner Johannis, un om care a făcut din oraşul Sibiu o capitală europeană. Asta a fost posibil pentru că Johannis nu umbla noapte de noapte prin cluburi, nici nu apare la televizor gol prin jacuzzi şi nici nu defilează în uniformă de nazist.
Acest Mazăre umblă doar cu bodyguarzii după el. De ce, dacă tot se laudă la televizor ca este cel mai iubit primar din România?.
De ce se înconjoară Mazăre de aceşti bodyguarzi - interlopi plini de tatuaje? De cine se teme?
L-aţi vazut pe primarul Sibiului umblând cu interlopii după el? Nu.

Ştie acest Mazăre doar să ne şantajeze întotdeauna. ,,Dacă nu mă lasaţi să vând Cazinoul, cinci ani nu o să mai vedeţi pachete pentru pensionari“, declara, împroşcand cu ură şi noroi pe toţi cei care s-au opus înstrăinării unui simbol.

Vrem o schimbare, vrem să scăpam de acest mic dictator şi interlop, de toată caracatiţa ce a cuprins tot oraşul şi judeţul. Doar împreună putem face acest lucru şi doar cu votul nostru putem să îi sancţionăm pentru jaful lor. Trebuie să fim atenţi şi să refuzăm orice alt candidat venit din partea lor. O să demascăm oricum orice încercare de manipulare şi de acaparare a puterii în Constanţa. Să sprijinim pe oricine vine să lupte cu această caracatiţă şi să le dăm votul nostru, pentru ca oraşul Constanţa să aibă în frunte nişte oameni adevăraţi“, se arată în „manifestul“ trimis pe Internet de asociaţia nou-creată.

Update: Primarul Constanţei a aflat despre inedita iniţiativă luată împotriva sa şi a reacţionat în stilul caracteristic. „Le urez viaţă lungă!“, a trasmis Mazăre printr-un SMS.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite