Astăzi începe distracţia la Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, se dă startul serilor nebune de club, organizate pentru 1 Mai în sudul litoralului. Weekendul debutează cu „Întâi... mai tovărăşeşte“ în Club Vision Olimp, singurul club din sudul litoralului deschis tot timpul anului, în care au loc concerte ale celor mai buni DJ români ai momentului.

Sebastien G, gazda Clubului Vision, în colaborare cu Primăria Mangalia, vor oferi tinerilor un spectacol live, cu Mario (ex BUG Mafia). Intrarea în prima seara va fi liberă.

Vedetele se mută la mare de 1 Mai / Programul concertelor şi petrecerilor de pe litoral

Mâine seară, party în Club Vision din Olimp - concert live cu Guess Who şi Deluxe Acrobatic Girls.

Află cum va fi vremea pe litoral de 1 Mai!

Duminică, la ora 12.00, la Camping Venus va avea loc o petrecere la iarbă verde la care au fost invitaţi aproximativ 4.000 de mangalioţi. Vor arde grătare pline cu mici şi toţi cei prezenţi vor putea bea o bere într-o atmosferă plăcută. Invitaţi speciali în această zi vor fi Petrică Mâţu Stoian şi Gheorghe Gheorghiu. Transportul pentru cei care vor să participe la acestă petrecere în aer liber va fi pus la dispoziţie gratuit din staţiile 1 Decembrie, Posta, Sens-giratoriu şi Gară.

Vezi aici cum arată litoralul înainte de 1 Mai!

Weekend-ul se va termina într-o atmosferă incendiară „Classic vs. Digital Party“ cu participarea lui L. Bărbulescu vs. Amadeea (the violin girl) & Deluxe Acrobatics Girls. În seara de duminică, fetele vor avea intrarea liberă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite