Constanta: Arsenal militar, expus în port

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Arsenal militar, expus în port
Constanta: Arsenal militar, expus în port

Expoziţia de echipamente militare Naval Defense Exhibition 2009 se deschide vineri, de la ora 11.00, în Dana Militară a Portului Constanţa. Accesul la expoziţie este liber, iar vizitatorii vor putea fi martorii demonstraţiilor producătorilor.

Evenimentul, organizat de General Defense Corp, Navigator Development Group şi Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, are caracter internaţional, iar scopul este acela de a prezenta profilul companiilor participante, alături de proiecte şi echipamente militare într-un cadru organizat. La eveniment vor partcipa reprezentanţi de seamă din domeniu pentru schimb de experinţă şi cooperare cu firme româneşti de profil.


Evenimentul Naval Defense Exhibition va acoperi segmentele: securitate naţională, apărare maritimă şi aeriană, apărare terestră (costieră) şi industria de securitate privată. Vedeta expoziţiei va fi un nou sistem de management C3 - C4.

 De asemenea, în cadrul manifestării va fi prezentat şi Sistemul Grifon: un vehicul inteligent cu aplicaţii vaste în domeniul civil, dar şi în cel militar. Este de fapt o maşină de teren normală, care poate fi transformată într-un adevărat centru de prelucrare a informaţiilor primite de pe pământ, din apă şi din aer, construită, integral, în România.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite