Arestat pentru incest: tatăl își viola fiica prostituată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz incredibil în satul Vâlcele, de lângă orașul Negru Vodă: un bărbat a fost arestat după ce vecinii săi l-au denunțat la Poliție că își violează fiica în vârstă de 17 ani. Bărbatul nu și-a recunoscut fapta.

Chinul fetei, Emilia Gigia, a început în luna noiembrie anul trecut. Fata locuise o vreme cu mama sa în Constanța însă s-a decis să fugă de acasă. Timp de un an fata s-a prostituat ca să aibă din ce trăi. În noimebrie a decis să-i ceară găzduire tatălui său, Petrică Daniel Gigia (39 de ani) din satul Vâlcele. Oamenii legii spun că bărbatul și-a violat fiica după prima săptămână de stat împreună. Mai mult, cei doi au fost surprinși de câteva ori de bunicul fetei, tatăl violatorului, însă acesta nu a anunțat Poliția.

Totul a ieșit la iveală când Emilia s-a plâns unei vecine că tatăl ei nu numai că o abuzează, dar nici nu o mai lasă să iasă din casă. Femeia s-a dus direct la Poliție.

Anchetatorii au spus că tatăl și-a violat fiica de cel puțin 50 de ori, din noiembrie până în prezent. Bărbatul a fost reținut ieri de polițiști și nu a recunoscut nimic. El a fost arestat pentru 20 de zile de magistrații Judecătoriei Mangalia, pentru incest și viol. Minora a fost încredințată bunicului său. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite