Arestat după ce a oferit mită unui poliţist tulcean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, a fost arestat zilele trecute după ce a fost prins în flagrant oferind 1.000 de lei mită unui poliţist. Omul legii a refuzat mita.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, în colaborare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, l-au prins în flagrant pe 21 mai pe Titi Şaban, din oraşul Babadag, în timp ce încerca să mituiască un agent de poliţie cu suma de 1.000 lei.

Beat la volan

În urmă cu două zile, pe 19 mai, Şaban a fost depistat deplasându-se pe raza oraşului Babadag, la volanul unui autoturism. Fiind testat cu etilotestul s-a constatat că acesta consumase băuturi alcoolice. S-au recoltat probe de sânge de la făptuitor şi s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale în cauză.

Pentru a nu fi înregistrat dosarul penal, Şaban i-a promis poliţistului o sumă de bani, sugerându-i să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu, sumă de bani pe care urma să i-o remită în cursul cercetărilor, astfel încât învinuitul să nu răspundă penal pentru infracţiunea reţinută în sarcina sa.

Agentul de poliţie a refuzat să se lase mituit şi a sesizat prin denunţ Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Prins în flagrant şi arestat

Vineri ofiţerii D.G.A. Tulcea au organizat flagrantul. În aceeaşi zi, Titi Şaban a fost arestat de Tribunalul Tulcea, la propunerea procurorilor tulceni, pentru 29 de zile.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite