Constanţa: Aparatele de aer condiţionat sunt deja la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu gândul la zilele toride de vară şi la confortul lor, constănţenii au început deja să îşi cumpere aparate de aer condiţionat şi ventilatoare.  Comercianţii de electrocasnice şi-au făcut stocuri importante şi au lansat promoţii pe măsura buzunarelor slăbite de criza financiară.

Pe de altă parte, nici comercianţii nu se lasă mai prejos, încercând să-şi tenteze clienţii cu oferte care mai de care mai avantajoase. Ei oferă cumpărătorilor sisteme de ventilaţie la preţuri reduse sau cu plata în rate, fără niciun fel de dobândă. În acest an preţurile la aparatele de aer condiţionat pornesc de la 899,99 de lei şi pot ajunge la 2849,91 de lei sau chiar mai sus. Constănţenii au început deja să îşi cumpere aparate de aer condiţionat, iar vânzările le-au adus satisfacţii financiare comercianţilor care şi-au creat stocuri importante.

Vânzările au crescut

 „Vânzările au crescut, deşi nu ne-am putut plânge nici astă-iarnă. Au fost zile în care am vândut şi 40 de aparate, avem montajul inclus. Pentru vară avem o ofertă specială ce include 12 rate, fără niciun fel de dobândă“, spune un agent comercial.

Există însă oferte şi pentru cei cu mai puţină dare de mână. E drept, un alt produs, alte condiţii. E vorba de ventilatoare. Şi acestea ne pot ajuta să ne răcorim în timpul verii, când temperaturile sunt caniculare şi când nu mai ştim ce să facem pentru un pic de răcoare. Pentru un ventilator puteţi plăti de la 79,91 de lei la 149,91 de lei. Este mult mai ieftin, însă nu la fel de eficient şi de sănătos. Medicii spun că folosirea ventilatoarelor poate provoca răceli sau dureri de cap. 

Reduceri pentru toţi

La un alt magazin, comercianţii au redus preţurile cu 5-13 % la aparatele de aer codiţionat. Oferta include sisteme care pornesc de la suma de 798,94 de lei şi ajung la 2198,96 de lei. Aici montajul nu este gratuit, cumpărătorii fiind nevoiţi să
achite 350 de lei.

La ventilatoar preţurile sunt cuprinse între 49,99 şi 197,99 de lei. În plus, există posibilitatea achiziţionării produselor în rate egale cu avans zero, fără dobândă şi costuri suplimentare.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite