Constanta: Angajatul de la aeroport prins că lua mită a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Angajatul de la aeroport prins că lua mită a fost trimis în judecată
Constanta: Angajatul de la aeroport prins că lua mită a fost trimis în judecată

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa au finalizat cercetările şi au dispus scoaterea de sub urmărire penală a soţiei inculpatului care a fost anchetată pentru complicitate la luare de mită. Citeşte şi: Constanta: Şef din Aeroportul Mihail Kogălniceanu, prins în timp ce primea şpagă Constanţa: Angajatul de la Aeroportul Kogălniceanu a fost turnat la DGA de unul dintre subalterni

Anchetatorii au stabilit că în calitate de şef al Atelierului Electroenergetic la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A., Adrian Ionescu a pretins şi primit de la administratorul S.C. Electro-David S.R.L. o parte din contravaloarea lucrării efectuate de societate, respectiv suma de 2000 dolari.

 Procurorii arată prin rechizitoriul întocmit în acest caz că banii au fost luaţi „pentru a-i permite să continue şi să finalizeze executarea lucrărilor în incinta aeroportului fără obiecţiuni din partea sa ceea ce întruneşte elementele infracţiunii de de luare de mită“.

În urma cercetărilor s-a mai dispus scoaterea de sub urmărire penală a Cristianei Ionescu întrucât nu există certitudinea că aceasta cunoştea titlul cu care inculpatul a primit suma de bani.

 Cei doi au fost surprinşi în flagrant de ofiţerii anticorupţie la începutul lunii august pe o terasă din Constanţa în timp ce primeau bani de la patronul unei firme care urma să execute nişte lucrări în incinta aeroportului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite