Angajaţii Primăriei Techirghiol au plecat la preselecţia „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contabilul Mitică Cealera (26 de ani) şi casiera Cătălina Bedregeanu (25 de ani) au plecat de la ora 5.00 din Techirghiol spre Bucureşti, unde participă la preselecţia concursului „Dansez pentru tine“.

La Teatrul Nottara din Bucureşti, cei doi vor încerca să demonstreze, astăzi, că merită să fie selectaţi în concurs. Adrian şi Mitică sunt încrezători şi spun că dacă vor câştiga, vor dona jumătate din sumă Primăriei Techirghiol.

Cei doi angajaţi au fost înscrişi în concurs de primarul din Techirghiol Adrian Stan, care apelează la toate mijloacele posibile pentru a promova staţiunea. Dacă la finalul anului trecut, Stan cheltuia banii de indemnizaţie ai consilierilor pentru a pune bilete la Loto care să aducă bani la bugetul local, acum edilul s-a gândit că există şanse să câştige bani şi la „Dansez pentru tine“.

„Le-am propus să participe şi, dacă vor câştiga, să doneze o parte din bani Consiliului Local pentru cofinanţările noastre de proiecte, acolo unde avem probleme“, a spus Adrian Stan.


Contabilul Mitică Cealera şi casieriţa de la Taxe şi Impozite au mai dansat, timp de 10 ani, la Ansamblul de dansuri populare Pescăruşul din Techirghiol.

Donează 50% din câştig

Cătălina a răspuns cu mare plăcere invitaţiei primarului, mai ales că-şi dorea de ceva timp să se înscrie în concurs. „Dacă voi câştiva, voi da 50% din bani Consiliului Local“, mărturiseşte Cătălina Bedregeanu

Mitică ar dori ca măcar el sau colega lui să ajungă în concurs. „Dacă nu ne înscria primarul, noi nu participam, de aceea mi se pare corect să-i dăm o parte din câştig, care este de 60.000 de euro, în cazul în care câştigăm“, a spus şi Cealera.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite