Constanta: Angajaţii de la aeroport, în aşteptare de veşti bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproape 300 de salariaţi de la baza aeriană care au organizat astăzi un miting de protest vor fi vizitaţi de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Marin Anton cu care vor discuta despre revendicările pe care le au. În cazul în care problemele pe care le reclamă nu vor fi rezolvate, săptămâna viitoare ar putea declanşa greva generală. Citeşte şi: Constanţa:UPDATE Mitingul de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu s

„Problema este rezolvată în proporţie de 99% după discuţiile de astăzi de la Ministerul Transporturilor, dar tot aşteptăm să primim în scris acest lucru“, a declarat secretarul general al sindicatului, Ilie Sandu.

 Sindicaliştii vor discuta cel mai probabil mâine cu secretarul de stat, Marin Anton care va sosi la Constanţa şi care va fi abordat şi pentru revendicările legate de contractele de muncă ale salariaţilor.

Cei aproape 300 de angajaţi ai aeroportul internaţional Mihail Kogălniceanu au organizat astăzi un miting pentru a cere asigurarea sumelor necesare pentru acordarea salariilor pe ultimele luni din acest an.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite