Andreea Victoria Moraru - Vrea să îmbine street-dance cu designul vestimentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Balet, hip-hop, popping, break dance sunt numai câteva dintre stilurile de street-dance pe care micuţa le stăpâneşte.Îi place tot ce ţine de street-dance, deşi a început de la o vârstă foarte fragedă să facă balet.

În urmă cu şase ani s-a înscris la şcoala New Force of Dance pentru a-şi menţine condiţia fizică, iar de atunci nu s-a gândit nicio clipă că ar putea să renunţe la dans. A devenit o pasiune. „Am început cu hip-hop şi a rămas stilul meu de dans favorit. Acum, am diversificat. Facem şi popping, hip hop, break dance, lyrics sau krump şi îmi plac toate“, spune entuziasmată Vicky, aşa cum este numită de prieteni şi colegi. Este de acord cu profesorul de dans care le spune mereu că un bun dansator trebuie să cunoască din toate stilurile, oricât de dificile ar părea. Nu o împiedică nici vânătăile, care sunt mereu prezente pe trupul său.

Emoţii de fiecare dată

Vicky a avut norocul de a participa la un spectacol cu trupa la numai trei luni de când s-a înscris la dansuri. „Îmi amintesc despre acel spectacol că aveam emoţii foarte mari. Era pentru prima dată înd dansam într-un spectacol. Se întâmpla în Orăşelul Copiilor. Dar, până la urmă, a ieşit bine“, povesteşte mica dansatoare. Recunoaşte că emoţiile o încearcă ori de câte ori urcă pe scenă, chiar dacă este vorba despre un spectacol sau o competiţie.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite