PORTRET / Andreea Radu şi Răzvan Dumitrescu, campionii Constanţei la dans de societate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formează un cuplu de anul trecut, însă, prin talent şi antrenamente, s-au clasat deja pe locul I la Campionatul naţional de dans.

Răzvan dansează de şapte ani şi jumătate, sub aripa antrenorului Iurie Braiş, la Clubul Magic Star Constanţa. Are în palmares premii naţionale importante: locul I la Campionatul Naţional de dans sportiv, ediţiile 2006 şi  2008. „Sunt rezultate pe care le-am obţinut alături de partenera mea din acea vreme, Lavinia Kaproş. Din păcate, ea a trebuit să renunţe la dans din cauza unor probleme de sănătate“, povesteşte Răzvan Dumitrescu.

Antrenorul Iurie Braiş i-a găsit o nouă parteneră şi, astfel, de anul trecut, împarte scena cu Andreea Radu. „Împreună am obţinut în acest scurt timp de când formăm o pereche locul I la Campionatul naţional şi locul al III-lea la Dance Master Bucureşti“, continuă Răzvan. Secretul?

„Alchimia cuplului, care este foarte esenţială şi potrivirea în paşii de dans. Este meritul antrenorului care a ştiut să ne unească“, spune Răzvan Dumitrescu.

Elev al Colegiului Regina Maria Constanţa, Răzvan face dans contemporan. „Un alt gen al dansului, dar care se completează. De multe ori, la antrenamentele de la şcoală fac improvizaţii“, spune dansatorul.

„Mă simt bine pe scenă“

Andreea face naveta Bucureşti - Constanţa pentru a se antrena. „Dansez de şase ani, la un club din Bucureşti şi mă bucur că am intrat în echipa de campioni de la Constanţa“, spune Andreea Radu.

„Naveta nu este chiar atât de grea dacă îţi doreşti să faci perfomanţă.  Mă simt bine pe scenă, trăiesc prin fiecare mişcare, gest şi consider dansul cea mai frumoasă artă“, spune Andreea.

Dansatoarea spune că din fiecare competiţie învaţă să fie mai puternici, iar cei mai de temut adversari sunt din Rusia, Ucraina, Germania şi Italia.

Citiţi tot articolul în !

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite