Andreea Esca şi-a deschis magazin de înfrumuseţare la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Esca a prezentat produsele cosmetice
Andreea Esca a prezentat produsele cosmetice

Alături de soţul ei, Alexandre Eram (40 de ani), vedeta Pro TV a inaugurat magazinul Melkior în centrul comercial Tom. Magazinul poartă numele băiatului vedetei şi oferă produse cosmetice profesionale, aparatură şi accesorii.

Machiată discret şi cu un decolteu generos, Andreea a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Vedeta Ştirilor Pro Tv a dat indicaţii angajatelor şi a vorbit cu soţul ei într-o franceză impecabilă.

Curioase, femeile care veniseră la cumpărături în centrul comercial au intrat pentru a o vedea pe şi pentru a afla care este secretul frumuseţii ei. „Cred că cel mai important pentru o femeie este să ţină la igiena sa. Eu folosesc întotdeauna, seara, demachiant, loţiune tonică şi cremă hidratantă. De asemenea, de la Thal'ion şi Peggy Sage aleg produse hidratante pe bază de alge marine aduse din Franţa", a dezvăluit vedeta.

Pentru sărbători, Andreea propune femeilor să-şi cumpere cremă de corp cu foarte puţin luciu. „Pe lângă faptul că hidratează, dă un aspect glamour", a spus Andreea Esca.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite