Anca Floca, Miss Constanţa 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca este de părere că naturaleţea reprezintă secretul frumuseţii. A terminat Psihologia, dar o aşteaptă o carieră în modelling. Are 1,77 metri, dimensiunile 90-62-93, 56 de kilograme, iar culoarea părului este naturală.

Îi plac creaţiile vestimentare  semnate de Cătălin Botezatu şi Laura Olteanu, se îmbracă în stil office sau sport, dar spune că eleganţa o reprezintă. 

Anca Floca a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Constanţa la concursul organizat de curând de Fashion TV pe litoral. Nu-i erau străine concursurile de frumuseţe, dar la competiţia aceea a ajuns să participe din întâmplare. „Eu sunt instructor de dans, iar organizatorii au fost la mine la sală să caute concurente. Nu eram foarte hotărâtă, dar eram liberă în ziua preselecţiei, aşa că mi-am spus să merg“, povesteşte Anca.

La concurs a urcat prima pe scenă, dar atitudinea a ascuns emoţiile. Şi a contat,  fiindcă a fost desemnată Miss Constanţa.  Care este secretul frumuseţii? „Naturaleţea“, răspunde Anca. Se menţine în formă dansând.  De altfel, ea însăşi spune că doar mişcarea te ajută să fii în formă. Concursul de la Constanţa i-a deschis calea spre o carieră în lumea frumuseţii. A urmat Bucharest Fashion Week, iar solicitările au început să apară. „Este posibil să am o prezentare de modă şi la Milano, fiindcă am fost contactată de cineva de acolo“, spune ea.

Instructor de dans pentru copii

Anca este studentă în ultimul an la Psihologie, dar lucrează ca instructor de dans în Constanţa. Este pasiunea ei din copilărie. La 12 ani a început cursurile de dans, iar de atunci nu a mai renunţat. De altfel, le şi consideră reţeta pentru întreţinerea frumuseţii cu care a fost înzestrată. Lucrează cu copiii, pe care-i învaţă zumba şi dansuri moderne. „Avem şi o grupă de prichindei, de trei anişori. E foarte frumos să lucrezi cu ei: perle peste perle, uneori julituri. Am avut şi spectacole, şi concursuri“, zâmbeşte Anca.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite