Constanta: Analia Selis cântă la Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Analia Selis cântă la Vama Veche
Constanta: Analia Selis cântă la Vama Veche

Cântăreaţa din Argentina este însoţită de trupa Latino America. Spectatorii sunt aşteptaţi mâine seară la Papa La Şoni unde se vor putea distra pe melodiile ritmate ale argentiniencei.

După ce a înfierbântat publicul la festivalul Callatis din Mangalia, Analia Selis rămâne în zona de sud a litoralului, la Vama Veche. Concertul este organizat sâmbătă seara de la ora 23.00 la Papa la Soni din staţiune şi timp de aproape două ore, spectatorii se vor putea destinde pe ritmurile latino.

Organizatorii spun că preţul biletului urmează să fie stabilit împreună cu artista, dar că cel mai probabil nu va depăşi 20 de lei. Analia Selis îşi continuă astfel turneul Latino America însoţită de trupa care poartă acelaşi nume.

Biletele vor putea fi achiziţiona la intrarea la concert aşa că vă puteţi programa seara de sâmbătă pentru a ajunge la timp la Vama Veche.

Din trupa care o însoţeşte pe cântăreaţă fac parte Laura Gherescu (backing vocal), columbianul Fabian Sanchez (percuţie), Gabi Broşteanu (chitară) şi Ionuţ Şerban (chitară bass şi backing vocal). Unii dintre ei se află deja în staţiune şi se pregătesc pentru spectacolul de la acest sfârşit de săptămână.

Rumba şi bolero

Analia Selis în vârstă de 27 ani, originară din Argentina a reuşit în ultimii ani să se facă plăcută de publicul din România cu un stil nou, prin melodiile sale ritmate.  Potrivit site-ului său oficial, artista este absolventă a Facultăţii de Arte Muzicale din San Miguel şi are un trecut muzical impresionant. Mesajul pe care îl transmite Analia este cel de iubire faţă de tot ce este în jur.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite