Amendă pentru şoferul vinovat de dezastrul din intersecţia de la Casa de Cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul în zona Casei de Cultură a fost restricţionat
Traficul în zona Casei de Cultură a fost restricţionat

Un şofer neatent a provocat un adevarat dezastru, ieri după-amiază, la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Bucureşti, după ce a vărsat ulei pe şosea. Traficul rutier a fost restricţionat parţial timp de două ore, timp în care autorităţile au curăţat carosabilul.  

Incidentul s-a petrecut ieri în jurul orei 14.00. Iniţial, poliţiştii nu au ştiu cine l-a provocat, însă s-au deplasat în intersecţie după ce şoferii au început să sune la 112 anunţând că nu mai pot circula, din cauză că astfaltul este acoperit de ulei.

Timp de două ore poliţiştii, pompierii şi reprezentanţii Gărzii de Mediu au muncit împreună pentru a preveni accidentele rutiere. Şoseaua a fost acoperită cu nisip iar traficul rutier a fost restricţionat în perimetrul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi străzile Teodor Burada, Bucureşti şi IL Caragiale.

În tot acest interval s-au produs trei tamponări din cauză că şoferii, luaţi prin surprindere de carosabilul alunecos, nu au mai putut să frâneze la timp.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma celui care a provocat dezastrul rutier. Marius Mihalache (35 de ani) a declarat că a cumpărat două bidoane cu ulei, de câte 50 de litri fiecare, pe care le-a încărcat într-o dubă Mercedes. Şoferul a spus că probabil bidoanele s-au răsturnat în timp ce conducea iar uleiul s-a scurs fără să îşi dea seama.

Bărbatul a fost amendat cu 402 lei pentru că a pus în pericol siguranţa traficului rutier. De asemenea, pagubele materiale provocate pe şosea din cauza neglijenţei sale vor fi puse în sarcina sa. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite