Altarul lui Alibec din locuinţa din Mangalia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tricourile de colecţie ale lui Alibec
Tricourile de colecţie ale lui Alibec

Când deschizi uşa casei lui Denis Alibec din Mangalia nu ştii dacă eşti într-un living sau într-un vestiar de fotbalişti. Peste 20 de tricouri de fotbalişti, cupe şi medalii, dar şi o pereche de ghete de joc sunt expuse la intrare.

Câteva dintre tricoluri le-a purtat copilul-minune al fotbalului constănţean la diferite meciuri. Din colecţie nu puteau să lipsească tricourile purtate de Mutu, Codrea, Rădoi. Sunt cele pe care fotbaliştii cu renume le-au purtat în timpul campionatelor mondiale sau în amicaluri. Fiecare tricou are povestea lui. Nu o ştie doar Denis, ci şi mama şi bunica. „Băiatul meu este un naţionalist convins. Am vrut să-i fac o surpriză şi i-am amenajat acest loc al său“, spune mama lui Denis, Emilia Stroe. 



Casa din cartierul Dobrogea Nouă din Mangalia a fost ridicată cu banii primiţi de la Inter Milano. Salariul este confidenţial, însă ni se spune că Denis primeşte media la ce se câştigă la noi în Liga I.

Până acum, în casă au fost investiţi 130.000 de euro. Până în urmă cu câţiva ani, fostul fotbalist al echipei Farul Constanţa a locuit mai mulţi ani împreună cu mama şi cu bunica lui într-o casă închiriată din Mangalia.



Cameră în culorile lui Inter

Casa are la parter un living, o bucătărie. Etajul are mai multe dormitoare: unul pentru Denis, unul pentru mama lui şi cel de-al treilea pentru bunica maternă. Camera lui Denis de la etaj este colorată în trei culori: alb, negru şi albastru – culorile Interului. Toată mobila a fost comandată în Italia.



Mansarda este a... oaspeţilor. „Colegii de la echipă au aflat că Denis stă la malul mării şi vor să vină acasă la el, aşa că trebuie să avem camerele pregătite pentru ei“, dezvăluie mama lui Denis.

Citiţi mai multe în  de astăzi!

Altarul lui Alibec
Altarul lui Alibec
Altarul lui Alibec
stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite