A scăpat ca prin minune! Alpinistul utilitar care a căzut în gol, după ce un locatar i-a tăiat coarda, se va recupera complet!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gligore Ilea, victima
Gligore Ilea, victima

Alpinistul utilitar care s-a prăbușit în gol de la câțiva metri înălțime după ce locatarul unui bloc i-a tăiat intenționat coarda de susținere este în prezent internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar medicii spun că starea sa de sănătate este bună.

Medicii spun că Grigore Ilea (31 de ani) se va recupera complet, fără să aibă sechele neurologice. „Este conştient, cooperant, evoluţia este bună. Se va recupera complet. Este un norocos!“, a declarat medicul Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Foto arhivă
Poliţia cercetează locul accidentului
Geamul de unde a fost tăiată cordelina

Click pe poze pentru galerie foto de la faţa locului!

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16.00, la un bloc de şapte etaje de pe strada Dezrobirii din Constanța. Anchetatorii spun că bărbatul care a tăiat frânghia, Costel Stoian (58 de ani), este un locatar de la etajul trei al blocului. Bărbatul era deranjat de faptul că alpinistul lucra la fațada apartamentului unui vecin şi îi murdărea pereţii. Citeşte AICI detalii. Bărbatul a fost audiat aseară la sediul Secției 4 Poliție din Constanța. El este cercetat în stare de libertate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite