Alexandra Smărăndescu: Frumoasă ca Victoria, fotbalistă ca Beckham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra practică fotbalul de când avea 14 ani, joacă la naționala de seniori pe postul de atacant, iar în timp a reușit să câștige numeroase trofee și medalii

Alexandra Smărăndescu practica fotbal de când era mică și dribla toți băieții pe maidanul din spatele casei. Antrenorul Ion Zlate, îndrumat către clasa ei de niște băieți care o lăudaseră, a cooptat-o când avea numai 14 ani. „Când eram mică, eram foarte băiețoasă și reușeam de fiecare dată să fiu mai bună pe teren decât toți băieții“, își amintește Alexandra.

Selecții la națională

De cum a pus piciorul pe gazonul stadionului, tehnicianul echipei SNC Constanța a avansat-o la senioare. De atunci a strâns multe selecții și meciuri pentru echipa națională, la junioare cât și la senioare.

Joacă pe postul de atacant de când și-a început cariera, dar o admiră pe fundașa Elena Pavel, care acum joacă la o echipă din prima ligă spaniolă. „Pișcot“ așa cum o alintă coechipierele sale, din cauza înălțimii, îl are ca idol pe David Beckham.

Fotbalistele constănțene joacă cu tribunele goale, dar în țară la alte cluburi fanii se adună mereu la stadion să-și admire favoritele. Atacanta a mărturisit că nimic nu se compară cu meciurile de la națională când auzi imnul tău național în fața a 20.000 de spectatori.

Citiţi mai multe în de astăzi!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite