Al doilea magazin Selgros se deschide la Constanța spre sfârşitul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Selgros Cash&Carry a început construirea la Constanţa a celui de-al doilea magazin. Reprezentanţii companiei spun că este o premieră să fie construit un al doilea magazin Selgros în acelaşi oraş. Primul a fost deschis la Constanţa la intrare în localitatea Agigea.

Lucrările de construcție la cel de-al doilea magazin Selgros - Constanța Nord, situat în imediata apropiere a Complexului Tom - Carrefour, au început în luna august, pe un teren de 40.000 de metri pătraţi. „Noul magazin va oferi clienților săi o suprafață de vânzare de aproximativ 10.000 de metri pătrați şi va fi construit după noul concept al magazinelor Selgros care poate fi văzut deja la Constanţa Sud (Agigea), Arad, Brașov, București-Berceni, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara“, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry SRL.

Sortimentul magazinului Selgros Constanța Nord va cuprinde 41.000 de articole alimentare și nealimentare, iar produsele din carmangeria și rotiseria proprie vor fi disponibile și în noul magazin. Este prevăzut și un raion de pește proaspăt - Pescăria Selgros.

Investiția se va ridica la aproximativ 20 de milioane de euro şi va crea 260 de locuri de muncă în Constanța. Selgros ajunge astfel la un număr de 19 magazine în România.

Inaugurări programate în 2011

Tot în acest an, mai precis la 28 octombrie, la Constanţa va fi inaugurat şi cel mai mare mall de la malul mării: Maritimo Center, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în apropiere de Metro Cash&Carry.

Şi la magazinul Lidl din piaţa Tomis III lucrările se apropie de finalizare, iar inaugurarea ar putea fi anunţată pentru sfârşitul anului în curs.

În luna iulie, la Constanţa, Cora România a deschis primul său magazin din judeţ în incinta City Park Mall şi anunţă continuarea lucrărilor la centrul Corall de la Podul de Butelii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite