Constanta: Ajutor social pentru cei cu pensii de până la 1.000 de lei. Cum comentaţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Ajutor social pentru cei cu pensii de până la 1.000 de lei. Cum comentaţi?
Constanta: Ajutor social pentru cei cu pensii de până la 1.000 de lei. Cum comentaţi?

Consilierii locali municipali se întrunesc mâine în staţiunea Mamaia pentru a vota 34 de proiecte printre care şi construirea unui hotel în zona Peninsulară a oraşului unde, ca proprietari, figurează nume care apar şi într-un dosar care s-a aflat în atenţia DNA.

Proiectul cu numărul 27 de pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal Constanţa îl are ca iniţiator pe primarul Radu Ştefan Mazăre, care cere votul consilierilor pentru aprobarea planului urbanistic de detaliu pentru construirea unui hotel.

Imobilul, situat pe strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989, va avea două etaje şi mansardă şi se va întinde pe o suprafaţă de 430,52 de metri pătraţi. Ca proprietari sunt nominalizaţi Georgică Giurgiucanu, Cristian Borcea, Maria Măriuţă, SC Habitat şi Ambient SA, Mihai Camboianu.

 Unele nume, dar şi al firmei apar şi în comunicatul de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie din octombrie 2008. În total, 37 de persoane au fost trimise în judecată în legătură cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză, prejudiciul fiind calculat la aproximativ 114 milioane de euro.

Alte proiecte

Consilierii locali îşi vor mai exprima votul şi pentru acordarea unor facilităţi de transport călători  ca măsură de protecţie social pentru pensionarii, beneficiari ai Legii309/2002 cu un venit de până la 1.000 de lei.

Vor mai fi supuse votului proiecte care privesc locuinţele ieftine pentru tineri şi rectificarea bugetului local.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite