Africa văzută prin ochii unui fotograf constănţean GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După expediţia în Antarctica din 2009, fotograful constănţean Roger Mantu a ajuns şi pe continentul Africa. Cele trei luni petrecute în Africa s-au concretizat cu o expoziţie la City park Mall, unde cele mai frumoase fotografii sunt prezentate publicului.

GALERIE FOTO DE EXCEPŢIE!

Lei, gazele, zebre, hipopotami, gheparzi surprinşi în habitatul lor natural, în arşiţa Africii, farmecă prin naturaleţe. „A fost nevoie de timp, multă răbdare şi determinare“, spune modest Mantu. S-a văzut însă faţă în faţă cu Regele Junglei şi a imortalizat un duel între hipopotami. Una dintre cele mai „preţioase“ fotografii este aceea a unui pui de gorilă de munte cu spatele argintiu, pe care a făcut-o în Rwanda, pe muntele vulcanic Virunga la aproape 3.000 de metri altitudine.

A traversat 10 ţări


Expoziţia cu vânzare „Extreme Africa“, ce va fi deschisă până la sfârşitul lunii ianuarie, cuprinde cele mai reprezentantive fotografii pentru cele 10 ţări pe care Roger Mantu le-a traversat în periplul său artistic în Africa: Kenya, Uganda, Rwanda, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibia şi Africa de Sud. „Acest proiect a avut drept scop sensibilizarea publicului vizavi de frumuseţile naturale ameninţate de expansiunea vieţii moderne. Punctul de mare interes al expediției a fost acela de a surprinde pe lentilă gorila de munte, una din cele mai periclitate specii de pe Terra“, a declarat Roger Mantu.

Constanţa: Fotografia care a făcut înconjurul lumii

Citiţi mai mult în  !

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite