Tatăl adolescentei moarte după chiuretaj: Dr. Riad Hany s-a arătat interesat să ne ajute, desigur contra-cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii minorei povestesc că fata le-a ascuns sarcina până săptămâna trecută. Umblând după medici care să le spele ruşinea, l-au găsit pe Riad Hany care s-a oferit să-i ajute în schimbul sumei de 5.000 de lei.

În timp ce reprezentanţii spitalului spun că intervenţia a fost făcută pentru că fata se simţea rău şi avea hemoragie, părinţii adolescentei au declarat că au mers la spital pentru o întrerupere de sarcină programată. Dacă ultima variantă se va confirma, egipteanul este pasibil de puşcărie întrucât legea interzice astfel de intervenţii dacă sarcina are peste 12 săptămâni. Conform actului medico - legal sarcina avea cinci-şase luni, iar fata a murit din cauza şocului hemoragic provocat de o ruptură de uter.

A ascuns sarcina


Tânăra decedată marţi noaptea din cauza unui chiuretaj a ascuns sarcina părinţilor până acum o săptămână. Fratele adolescentei, Geilan Sadula (22 de ani), a povestit  că adolescenta le-a spus că este însărcinată abia atunci când şi-a dat seama că-i creşte burta. „Sadula mi-a povestit că a cunoscut un tânăr de 20 de ani şi că a întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu el“, a relatat Geilan. Toate aceste mărturisiri au venit însă la câteva luni de la mica idilă. Imediat cum au aflat, părinţii au dus-o la cabinetul privat al unui medic ginecolog. „Doctorul ne-a spus că sarcina este destul de avansată şi că nu se mai poate face chiuretaj“, a spus unchiul fetei, Sonir Cheamil.

5.000 de lei, preţul morţii


Pentru că timpul trecea, părinţii s-au interesat ce alt medic se încumetă să facă chiuretajul şi au luat legătura cu acesta. „Dr. Riad Hany s-a arătat interesat să ne ajute, desigur contra-cost. Ne-a cerut suma de 5.000 de lei, dar în final ne-am înţeles să-i dăm doar 2.800 de lei. Ne-a spus că 2.000 de lei îi revin lui, iar 800 de lei costă tratamentul pe care urma să i-l administreze fetiţei noastre“, a spus printre lacrimi tatăl adolescentei, Metin Sadula (50 de ani). „În urmă cu două zile, dr. Riad Hany i-a dat nişte pastile fetei şi a zis că poate să rezolve cazul“, a completat tatăl îndurerat.

Citiţi mai multe în de astăzi!

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite