Administratori de firmă, acuzaţi că au înşelat statul cu 1 milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cuplul“ de afacerişti frauduloşi sunt suspectaţi că în ultimii doi ani au cumpărat cantităţi industriale de cereale şi au „uitat“ să înregistreze  tranzacţiile.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Constanţa au luat la puricat activitatea a doi administratori ai unei societăţi comerciale din municipiu.

I. Florin Daniel (36 de ani) şi S. Anamaria (31 de ani) sunt suspectaţi că în perioada 2008-2010, în calitate de administratori, au cumpărat cereale de la 11 furnizori fără a întocmi facturi fiscale.

Societatea administrată de cei doi suspecţi, a cauzat o pagubă de 9.953.953 de lei constând în TVA,impozit pe profit, dobânzi şi penalităţi aferente.

Cei doi sunt certetaţi de poliţişti şi sunt acuzaţi că în actele contabile sau alte documente legale nu au înregistrat operaţiunile reale.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de declinare în favoarea Direcţiei Naţionale Anticoprupţie, întrucât prejudiciul stabilit de organele fiscale depăşeşte echivalentul în lei a 1 milion de euro.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite