Adjunctul Poliţiei Judeţene Constanţa, judecat la IGPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Dorin Colidiuc, adjunctul inspectorului şef al IPJ Constanţa, a fost chemat ieri în faţa Consiliului de Disciplină al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Colidiuc a fost judecat ca urmare a raportului de evaluare întocmit în urma unui control de fond făcut anul trecut. În afară de neregulile descoperite în activitatea sa lui Colidiuc i s-a imputat şi faptul că nu a respectat un ordin direct al superiorului său, la acea dată comisarul şef Aurelian Zaheu.

Inspectorul şef îi solicitase să se deplaseze personal la o cercetare la faţa locului, la Mangalia, unde doi bărbaţi cu cagule îl tâlhăriseră pe angajatul unei case de pariuri sub ameninţarea unui pistol.

În pragul retrogradării

Surse neoficiale au afirmat că în urma analizei membrii Consiliului de Disciplină au decis retrogradarea adjunctului IPJ Constanţa de pe funcţia de comandă pe una operativă, măsură echivalentă cu o retrogradare. Decizia nu este definitivă.

„Pot să va confirm că membrii comisiei au propus o soluţie. Această soluţie nu este însă definitivă. Rămâne de văzut dacă inspectorul general va aproba această soluţie sau va alege alta“ a declarat purtătorul de cuvânt al IGPR, Raluca Seucan.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite