„Weekend Adevărul“ - un ziar complet pentru toate gusturile GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai nouă publicaţie a trustului Adevărul Holding a fost lansată pe piaţă ieri, în cadrul târgului de carte de la Mangalia. „Weekend Adevărul“ are 128 de pagini, dintre care un sfert acoperă partea de actualitate, iar restul prezintă secţiuni ce tratează teme precum Viaţa, Timp liber, Cultură, şi altele.

Practic, suplimentele pe care cititorii Adevărul le cumpărau, până acum, în timpul săptămânii sunt disponibile din aceast weekend într-un singur produs. Partea de noutate a acestei publicaţii sunt secţiunile „Pentru ea" - tendinţe, shopping, noutăţi -, Casă&Grădină şi Voiaj.



„Sincer l-am luat din curiozitate. Ca orice lucru nou, atrage. Trebuie să recunosc şi faptul că am fost interesat şi de programul TV. În plus, deoarece este foarte cald afară, îmi convine să am ce citi tot weekendul, fără să mai ies să cumpăr altceva“, spune tulceanul Florin Adetu (44 de ani), expert contabil.

image

Varietatea subiectelor abordate de Weekend Adevărul l-a atras şi pe constănţeanul George Berbec, de 37 de ani. „Nu am prea mult timp la dispoziţie, dar este un ziar pe care l-aş citi în pauzele de la serviciu. Are subiecte interesante şi pentru toate gusturile“, spune George Berbec.

„Un ziar pe care l-aş cumpăra“

Noutăţile din paginile noului ziar au cucerit-o şi pe Anamaria Prodea (29 de ani). „L-am citit şi mi se pare foarte complet. Mi-a plăcut reportajul din Bucegi, dar şi sfaturile pentru plajă şi paginile dedicate doamnelor. Este un ziar pe care l-aş cumpăra oricând“, spune Anamaria.

De aceeaşi părere este Viorel Drăguşin (36 de ani), care s-a arătat interesat de paginile de sport. „Paginile de sport vor atrage mulţi bărbaţi, iar informaţii care vizează Constanţa şi litoralul stârnesc mult interes“, este de părere Viorel Drăguşin.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite